Víno a gastronomie

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Víno a gastronomie

Show full item record

No preview available
Title: Víno a gastronomie
Author: Kučerová, Petra
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem práce bylo zpracovat vybrané aspekty týkající se vinařství. Ve své práci zmiňuji his-torii, ekologii a legislativu oblasti révového vína. Hlavní pozornost je zaměřena na vhod-nost vína v gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9144
Date: 2009-06-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 7708


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kučerová_2009_bp.pdf 614.6Kb PDF View/Open
kučerová_2009_vp.doc 30.5Kb Microsoft Word View/Open
kučerová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account