Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Havalová, Darina
dc.date.accessioned 2010-07-17T20:27:07Z
dc.date.available 2010-07-17T20:27:07Z
dc.date.issued 2009-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9385
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá vybranými krajovými odrůdami jabloní. Vzorky byly získány z CHKO Bílé Karpaty, která je tradiční ve výskytu starých odrůd ovoce. U plodů jabloní byly provedeny chemické analýzy za účelem zjištění jejich výživové a technologické kvality. cs
dc.format 73 s., 4 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 7130338 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject jablka cs
dc.subject krajové odrůdy cs
dc.subject kyseliny cs
dc.subject pektin cs
dc.subject minerální prvky cs
dc.subject apples en
dc.subject regional varieties en
dc.subject acid en
dc.subject pectin en
dc.subject mineral elements en
dc.title Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní cs
dc.title.alternative Properties and use of regional varieties of apple trees en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kramářová, Daniela
dc.date.accepted 2009-06-02
dc.description.abstract-translated Thesis deals with selected regional varieties of apple trees. Samples were obtained from the PLA White Carpathians, which is traditional in the occurrence of the old varieties of fruit. The fruits of apple trees were carried out chemical analysis in order to determine their nutri-tional and technological quality. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12807
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
havalová_2009_dp.pdfBlocked 6.800Mb PDF View/Open
havalová_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open
havalová_2009_op.doc 30.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account