Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
Author: Procházková, Jana
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Cílem této bakalářské práce bylo popsat kulinární úpravy pokrmů a jejich vliv na výživu mládeže. Charakterizuje základní technologické úpravy pokrmů, základní druhy potravin a jejich použití při přípravě pokrmů. Dále se zabývá racionální výživou a jejím vlivem na dospívající mládež. Závěrečná kapitola je věnována právní legislativě. Popisuje zákon O potravinách a tabákových výrobcích, zákon O školním stravování a systém kritických bodů HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9517
Date: 2009-05-28
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12996


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
procházková_2009_bp.pdfBlocked 937.6Kb PDF
procházková_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
procházková_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account