Možnosti biologické konzervace

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Možnosti biologické konzervace

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti biologické konzervace
Author: Pavlátová, Viktorie
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Dále jsou zmíněny i ostatní aspekty, které rozhodují o údržnosti potravin, jako např. enzymatická činnost. Uvedeny jsou i konkrétní příklady konzervace vybraných rostlinných surovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9525
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 11077


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pavlátová_2009_bp.pdf 1.891Mb PDF View/Open
pavlátová_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
pavlátová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account