Možnosti biologické konzervace

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti biologické konzervace

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Pavlátová, Viktorie
dc.date.accessioned 2010-07-17T21:31:25Z
dc.date.available 2010-07-17T21:31:25Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9525
dc.description.abstract Dále jsou zmíněny i ostatní aspekty, které rozhodují o údržnosti potravin, jako např. enzymatická činnost. Uvedeny jsou i konkrétní příklady konzervace vybraných rostlinných surovin. cs
dc.format 64 s. cs
dc.format.extent 1983571 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konzervace cs
dc.subject fermentace cs
dc.subject mikroorganismy cs
dc.subject enzymy cs
dc.subject kvašená zelenina cs
dc.subject preservation en
dc.subject fermentation en
dc.subject microorganisms en
dc.subject enzymes en
dc.subject ferment vegetable en
dc.title Možnosti biologické konzervace cs
dc.title.alternative Possibilities of biological preservation en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-10
dc.description.abstract-translated This work is focused with problem of usage microorganisms in preserving industry. More over there are mentioned other aspects which decides about durability of food for example enzymatic action. Concrete types of preservation of chosen vegetable materials are presented. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 11077
dc.date.assigned 2009-02-10
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
pavlátová_2009_bp.pdf 1.891Mb PDF View/Open
pavlátová_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
pavlátová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account