Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
Author: Mořkovská, Taťána
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem práce bylo charakterizovat vlákninu, její složení, vlastnosti a význam ve výživě člověka. U vybraných druhů vlákniny byl popsán především jejich význam a použití v masných výrobcích. Dále byly sledovány senzorické, vodovazné, tukovazné a další technologicky důležité vlastnosti. Na jejich základě byly vybrány vzorky vlákniny, které byly přidány do masných výrobků a tyto výrobky byly dále hodnoceny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9732
Date: 2009-05-19
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 12558


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mořkovská_2009_dp.pdf 3.244Mb PDF View/Open
mořkovská_2009_vp.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open
mořkovská_2009_op.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account