Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů

Show full item record

No preview available
Title: Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
Author: Samek, Dušan
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Sója a sójové výrobky jsou významným zdrojem bílkovin a tuků, které obsahují polyenové mastné kyseliny. Sója je využívána v Evropě především jako krmivářská surovina i když své využití našla také v potravinářském průmyslu. Diplomová práce je zaměřena na určení vlivu kuchyňské úpravy na stravitelnost sóji a sójových výrobků. Stravitelnost byla zjišťo-vána metodou "In vitro" za pomocí inkubátoru Daisy II po hydrolýze proteolytickými en-zymy pepsinem a pankreatinem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10407
Date: 2009-05-19
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 13363


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
samek_2009_dp.pdfBlocked 2.645Mb PDF
samek_2009_vp.doc 37Kb Microsoft Word View/Open
samek_2009_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account