Management marketingu gastronomických služeb

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Management marketingu gastronomických služeb

Show full item record

No preview available
Title: Management marketingu gastronomických služeb
Author: Oškrdal, Lubomír
Advisor: Řehoř, Antonín
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá marketingem v prostředí stravovacích služeb, jeho specifiky a problémy z pohledu optimálního uspokojování potřeb zákazníků a z pohledu implementace moderních marketingových metod. Práce popisuje možné relevantní postupy a postoje, které jsou doporučovány v současných marketingových trendech. Konečné vyhodnocení a doporučení vyplývající z průzkumu neobsahuje jen statistická data, ale i praktické rady jak racionálně zapůsobit na potencionálního zákazníka, jak úspěšně rozšiřovat stravovací služby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10967
Date: 2009-03-13
Availability: Bez omezení
Department: Institut mezioborových studií
Discipline: Sociální pedagogika
Grade for thesis and defense: B 1015955


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
oškrdal_2009_dp.pdf 1.224Mb PDF View/Open
oškrdal_2009_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
oškrdal_2009_op.doc 68.22Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account