Využití organických kyselin v potravinářském průmyslu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití organických kyselin v potravinářském průmyslu

Show full item record

No preview available
Title: Využití organických kyselin v potravinářském průmyslu
Author: Korcová, Markéta
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na využití organických kyselin v potravinářském průmyslu. Zabývá se obecnou charakteristikou vybraných organických kyselin, vymezuje způsoby po-užití organických kyselin jako potravinářských aditivních látek (konzervanty, antioxidanty, acidulanty a látky zvýrazňující chuť a vůni). Zaměřuje se na možné využití jednotlivých kyselin a jejich solí v mlékárenském a masném průmyslu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10985
Date: 2009-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12967


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
korcová_2009_bp.pdf 868.4Kb PDF View/Open
korcová_2009_vp.doc 37Kb Microsoft Word View/Open
korcová_2009_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account