Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow

Show full item record

No preview available
Title: Vliv technologie a surovin na stabilitu nášlehu Marshmallow
Author: Kasal, Jiří
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Tato práce se zabývá problematikou nášlehu cukrovinky marshmallow. U této cukrovinky se velmi často objevují problémy poklesu nášlehu u některých vzorků ze stejných šarží při sklado-vání. Při poklesu nášlehu se podstatně zhoršuje vzhled, klesá objem výrobku a cukrovinka se špatně rozplývá na jazyku . Tyto jakostní problémy odradí část konzumentů. Cílem této práce je vytipovat, zmapovat a popsat faktory ovlivňující jakost této cukrovinky (pře-devším nášleh) s cílem navrhnout změny parametrů výrobní linky pro zlepšení jakosti. Dosažené výsledky uvedené v práci je možno hodnotit pozitivně o čemž svědčí i reakce výrob-ce. Jakost výrobku se podstatně zlepšila provedenými technologickými zásahy, které byly použi-ty ve výrobě na základě dlouhodobého monitoringu technologických parametrů
URI: http://hdl.handle.net/10563/11227
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 14940


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kasal_2010_dp.pdf 3.577Mb PDF View/Open
kasal_2010_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
kasal_2010_op.doc 65.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account