Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka

Show full item record

No preview available
Title: Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
Author: Adámková, Lenka
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Bakalářská práce se zaměřuje na složení ovčího a kozího mléka a jejich srovnání s mlékem kravským. Popisuje plemena koz a ovcí převážně chovaná u nás a stručně charakterizuje výrobky z ovčího a kozího mléka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11602
Date: 2010-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 15291


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
adámková_2010_bp.pdf 972.8Kb PDF View/Open
adámková_2010_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
adámková_2010_op.doc 40Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account