Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
Author: Bartošková, Lenka
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Diplomová práce se zabývá popisem čokolády a čokoládových výrobků, jejich složením, výrobou a fyzikálně-chemickými a organoleptickými vlastnostmi. V praktické části jsou vyhodnoceny analytické vlastnosti (obsah vody, obsah tuku, jemnost, viskozita, hranice toku) a senzorické charakteristiky (lesk, tukový výkvět, chuť, pachy, textura) deseti druhů čokoládových hmot, tří druhů náplní a sedmi druhů čokoládových výrobků. Také je zpra-cována dotazníková akce o oblíbenosti čokoládových výrobků (150 respondentů).
URI: http://hdl.handle.net/10563/11731
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 15039


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bartošková_2010_dp.pdf 4.902Mb PDF View/Open
bartošková_2010_vp.doc 45Kb Microsoft Word View/Open
bartošková_2010_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account