Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
Autor: Bartošková, Lenka
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá popisem čokolády a čokoládových výrobků, jejich složením, výrobou a fyzikálně-chemickými a organoleptickými vlastnostmi. V praktické části jsou vyhodnoceny analytické vlastnosti (obsah vody, obsah tuku, jemnost, viskozita, hranice toku) a senzorické charakteristiky (lesk, tukový výkvět, chuť, pachy, textura) deseti druhů čokoládových hmot, tří druhů náplní a sedmi druhů čokoládových výrobků. Také je zpra-cována dotazníková akce o oblíbenosti čokoládových výrobků (150 respondentů).
URI: http://hdl.handle.net/10563/11731
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 15039


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bartošková_2010_dp.pdf 4.902Mb PDF Zobrazit/otevřít
bartošková_2010_vp.doc 45Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bartošková_2010_op.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet