Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu
Autor: Večeřová, Karolína
Vedoucí: Holko, Ivan
Abstrakt: Probiotika jsou živé mikroorganismy, které příznivě ovlivňují zdravotní stav hostitele. Jejich podávání může zlepšit zažívání, pomoci k vyléčení průjmu Vláknina je směs mnoha složitých organických látek, z nichž každá má unikátní fyzikální a chemické vlastnosti. Pomáhá zlepšovat stav sliznice tlustého střeva, snižuje hladinu cholesterolu a reguluje trávení a pravidelnost stolice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11736
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 14697


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
večeřová_2010_dp.pdf 2.317Mb PDF Zobrazit/otevřít
večeřová_2010_vp.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
večeřová_2010_op.doc 52Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet