Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Holko, Ivan cs
dc.contributor.author Večeřová, Karolína cs
dc.date.accessioned 2010-07-19T00:32:28Z
dc.date.available 2010-07-19T00:32:28Z
dc.date.issued 2010-05-20 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11736
dc.description.abstract Probiotika jsou živé mikroorganismy, které příznivě ovlivňují zdravotní stav hostitele. Jejich podávání může zlepšit zažívání, pomoci k vyléčení průjmu Vláknina je směs mnoha složitých organických látek, z nichž každá má unikátní fyzikální a chemické vlastnosti. Pomáhá zlepšovat stav sliznice tlustého střeva, snižuje hladinu cholesterolu a reguluje trávení a pravidelnost stolice. cs
dc.format 65 s. cs
dc.format.extent 2430184 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject probiotika cs
dc.subject prebiotika cs
dc.subject symbiotika cs
dc.subject vláknina cs
dc.subject adherence cs
dc.subject probiotics en
dc.subject prebiotics en
dc.subject symbiotics en
dc.subject dietary fiber en
dc.subject adherence en
dc.title Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu cs
dc.title.alternative Adherence of lactic acid bacteria to fiber en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mišurcová, Ladislava cs
dc.date.accepted 2010-06-03 cs
dc.description.abstract-translated Probiotics are live microorganisms which positively affect the health of the host. Their use can improve digestion, help to cure diarrhea Fiber is a complex mixture of many organic compounds, each of which has unique physical and chemical properties. Helps improve the state of the mucosa of the colon, reduces cholesterol and regulates digestion and bowel regularity. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14697
dc.date.assigned 2010-01-04 cs
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
večeřová_2010_dp.pdf 2.317Mb PDF View/Open
večeřová_2010_vp.doc 41Kb Microsoft Word View/Open
večeřová_2010_op.doc 52Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account