Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz

Show full item record

No preview available
Title: Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz
Author: Křížková, Lenka
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Cílem diplomové práce bylo ověřit, popř. doplnit stávající údaje o změnách aminokyseli-nové skladby bramborových hlíz před a po kulinářské úpravě (vaření). K porovnání a vlastnímu vyhodnocení změn aminokyselinového spektra bramborové hlízy byla použita odrůda Karin. Koncentrace aminokyselin byla vztažena k obsahu dusíku (N) syrových i vařených bramborových hlíz, hodnoty jsou vyjádřeny v g/16g N.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12003
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 14568


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
křížková_2010_dp.pdf 3.640Mb PDF View/Open
křížková_2010_vp.doc 35.5Kb Microsoft Word View/Open
křížková_2010_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account