Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.

Show full item record

No preview available
Title: Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.
Author: Kopecká, Jitka
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Cílem diplomové práce bylo pojednat o plísňovém sýru Niva, vyráběném s.r.o. Dolní Přím. Teoretický úvod se věnuje původu sýru a surovinám, ze kterých se vyrábí. Poté je popsán jeho výrobní postup. Praktická část se zabývá stanovením kyselosti mléka a sýra, další využívá dotazníkovou metodu ke zjištění pozice Nivy na trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12435
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kopecká_2010_dp.pdf 1.396Mb PDF View/Open
kopecká_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
kopecká_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account