Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu

Show full item record

No preview available
Title: Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu
Author: Zgažarová, Marcela
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Diplomová práce uvádí přehled nejdůležitějších cereálií, chemické složení a jejich význam v lidské výživě. Praktická část popisuje stanovení základních chemických charakteristik u vybraných druhů obilovin: stanovení obsahu dusíkatých látek, lepku, vlákniny, tuku a popela.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12663
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 14592


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zgažarová_2010_dp.pdf 1.247Mb PDF View/Open
zgažarová_2010_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
zgažarová_2010_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account