Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Zgažarová, Marcela
dc.date.accessioned 2010-07-19T11:30:05Z
dc.date.available 2010-07-19T11:30:05Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12663
dc.description.abstract Diplomová práce uvádí přehled nejdůležitějších cereálií, chemické složení a jejich význam v lidské výživě. Praktická část popisuje stanovení základních chemických charakteristik u vybraných druhů obilovin: stanovení obsahu dusíkatých látek, lepku, vlákniny, tuku a popela. cs
dc.format 79 cs
dc.format.extent 1308528 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject obiloviny cs
dc.subject vláknina cs
dc.subject lepek cs
dc.subject bílkoviny cs
dc.subject tuk cs
dc.subject popel cs
dc.subject cereals en
dc.subject fiber en
dc.subject gluten en
dc.subject protein en
dc.subject fat en
dc.subject ash en
dc.title Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu cs
dc.title.alternative Basic technological analysis of cereals for human nourishment en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Lazárková, Zuzana
dc.date.accepted 2010-05-31
dc.description.abstract-translated This diploma thesis gives an overview of the most important cereal chemistry and their importance in human nutrition. The practical part describes the determination of basic chemical characteristics of the seltion of cereal species: determination of crude protein, gluten, fiber, fat and ash. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14592
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
zgažarová_2010_dp.pdf 1.247Mb PDF View/Open
zgažarová_2010_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
zgažarová_2010_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account