Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků
Author: Šíblová, Martina
Advisor: Nápravníková, Eva
Abstract: Práce se zabývá senzorickou analýzou a stanovením vybraných chemických parametrů tepelně opracovaných a tepelně neopracovaných masných výrobků. Senzorickou analýzou se posuzovaly vybrané ukazatele masných výrobků, a to vzhled v nákroji, chuť a vůně, konzistence, intenzita slané chuti, barva a tuhost. Chemickou analýzou bylo provedeno stanovení obsahu tuku, dusitanů a hodnota aktivity vody. V práci bylo použito 15 vzorků trvanlivých masných výrobku získaných od 5 výrobců distribuujících ve Zlínském kraji.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12727
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 14584


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
šíblová_2010_dp.pdf 1.104Mb PDF View/Open
šíblová_2010_vp.doc 41Kb Microsoft Word View/Open
šíblová_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account