Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa

Show full item record

No preview available
Title: Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
Author: Malotová Předínská, Kateřina
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Diplomová práce se zabývá popisem, chemickým složením, využitím a zdravotním působením pohanky a prosa, jáhel. Praktická část práce se zaměřuje na analytické hodnocení pohankových a prosných výrobků (např. mouka, kroupy, křupky, vločky) - stanovení obsahu sušiny, popela, celkového obsahu dusíkatých látek, neutrálně detergentní vlákniny a aminokyselinového složení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12770
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 15036


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
malotová předínská_2010_dp.pdf 2.107Mb PDF View/Open
malotová předínská_2010_vp.doc 45Kb Microsoft Word View/Open
malotová předínská_2010_op.doc 51.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account