Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně

Show full item record

No preview available
Title: Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně
Author: Kovář, Roman
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Cílem této práce bylo charakterizovat 2,3-butandion, popsat technologii výroby vína a vhodné instrumentální metody stanovení 2,3-butandionu. Ke stanovení obsahu 2,3-butandionu ve vzorcích vína byla použita metoda HPLC-ECD.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12902
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 14566


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kovář_2010_dp.pdf 815.6Kb PDF View/Open
kovář_2010_vp.doc 31Kb Microsoft Word View/Open
kovář_2010_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account