Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hanuštiak, Pavel cs
dc.contributor.author Kovář, Roman cs
dc.date.accessioned 2010-07-19T16:48:33Z
dc.date.available 2010-07-19T16:48:33Z
dc.date.issued 2010-05-20 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12902
dc.description.abstract Cílem této práce bylo charakterizovat 2,3-butandion, popsat technologii výroby vína a vhodné instrumentální metody stanovení 2,3-butandionu. Ke stanovení obsahu 2,3-butandionu ve vzorcích vína byla použita metoda HPLC-ECD. cs
dc.format 61 s, 3 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 835179 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject 2 cs
dc.subject 3-butandion cs
dc.subject Technologie výroby vína cs
dc.subject Instrumentální metody cs
dc.subject HPLC-ECD cs
dc.subject 2 en
dc.subject 3-butandione en
dc.subject wine making technology en
dc.subject instrumental methods en
dc.subject HPLC-ECD en
dc.title Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně cs
dc.title.alternative Instrumental determination of 2,3 - butandione in wine en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František cs
dc.date.accepted 2010-06-03 cs
dc.description.abstract-translated The aim of this study was characterized 2,3-butandione, described the technology of wine making and appropriate instrumental methods for determination of 2,3-butandione. To de-termine the content of 2,3-butandione in wine samples was used HPLC-ECD. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14566
dc.date.assigned 2010-01-04 cs
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kovář_2010_dp.pdf 815.6Kb PDF View/Open
kovář_2010_vp.doc 31Kb Microsoft Word View/Open
kovář_2010_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account