Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně
Autor: Kovář, Roman
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Cílem této práce bylo charakterizovat 2,3-butandion, popsat technologii výroby vína a vhodné instrumentální metody stanovení 2,3-butandionu. Ke stanovení obsahu 2,3-butandionu ve vzorcích vína byla použita metoda HPLC-ECD.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12902
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14566


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kovář_2010_dp.pdf 815.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
kovář_2010_vp.doc 31Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kovář_2010_op.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet