Cemické charakteristiky druhů a odrůd jeřábu (Sorbus)

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Cemické charakteristiky druhů a odrůd jeřábu (Sorbus)

Show full item record

No preview available
Title: Cemické charakteristiky druhů a odrůd jeřábu (Sorbus)
Author: Vinklárková, Květa
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Diplomová práce se zabývá méně známými ovocnými druhy. V teoretické části je popsáno rozdělení ovoce. Dále se text zaměřuje na jádrové ovoce s důrazem na rod jeřáb (Sorbus) a jeho mezidruhové křížence. Cílem praktické části bylo stanovit sušinu, refraktometrickou sušinu, obsah organických kyselin a minerálních látek v 8 odrůdách jeřábu. Výsledky byly konfrontovány s hodnotami uváděnými v odborné literatuře.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13983
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 14544


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vinklárková_2010_dp.pdf 2.080Mb PDF View/Open
vinklárková_2010_vp.doc 34Kb Microsoft Word View/Open
vinklárková_2010_op.doc 33Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account