Návrh jídelníčků dietní stravy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Návrh jídelníčků dietní stravy

Show full item record

No preview available
Title: Návrh jídelníčků dietní stravy
Author: Blahová, Veronika
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Cílem této diplomové práce bylo popsání dietního systému a jednotlivých diet v něm uve-dených. Dietní systém, který byl nejdříve závaznou normou při stravování v nemocnicích či lázeňských zařízeních v České a Slovenské republice, nyní platí pouze jako doporučení. Dále je součástí diplomové práce sestavení modelových jídelních lístků. Jídelní lístky byly sestaveny, nanormovány a vyhodnoceny pro dietu č.2 - šetřící, dietu č.3 - racionální, dietu č.6 - nízkobílkovinnou a dietu č.9 - diabetickou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14536
Date: 2010-08-25
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 25.08.2020
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: E


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
blahová_2010_dp.pdfBlocked 3.007Mb PDF View/Open
blahová_2010_vp.doc 35Kb Microsoft Word View/Open
blahová_2010_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account