Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Maňásková, Veronika
dc.date.accessioned 2012-03-09T18:28:47Z
dc.date.available 2012-03-09T18:28:47Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16142
dc.description.abstract Diplomová práce je zaměřená na hmotnostní ztráty u vybraných masných výrobků firmy Inpost v průběhu jejich skladování. V praktické části byly hmotnostní ztráty měřeny na dvou prodejnách firmy Inpost, ve kterých jsou různé typy chladících vitrín.Měření probíhalo dvakrát v týdenním intervalu současně na obou prodejnách. V závěru byly hmotnostní ztráty přepočteny na ztráty ekonomické. cs
dc.format 100 s. cs
dc.format.extent 1693915 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject masné výrobky cs
dc.subject složení masa cs
dc.subject hmotnostní ztráta cs
dc.subject životnost masných výrobků cs
dc.subject balení cs
dc.subject obal cs
dc.subject metody kontroly jakosti cs
dc.subject meat en
dc.subject meat products en
dc.subject meat composition en
dc.subject weight loss en
dc.subject shelf life of meat products en
dc.subject packaging en
dc.subject package en
dc.subject quality control methods en
dc.title Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků cs
dc.title.alternative Vote for weight loss during storage of meat products en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2011-05-30
dc.description.abstract-translated The thesis is focused on weight loss in selected meat products of company Inpost during storage. At the practical part, the weight loss was measured at two stores of company Inpost in which different types of cooling boxes. The measure conducted twice, weekly at the same time interval at both stores. In conclusion, weight losses were converted into economic losses. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21571
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
maňásková_2011_dp.pdf 1.615Mb PDF View/Open
maňásková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account