Použití oxidu siřičitého ve vinařství

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Použití oxidu siřičitého ve vinařství

Show full item record

No preview available
Title: Použití oxidu siřičitého ve vinařství
Author: Suchánková, Jiřina
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Cílem bakalářská práce je vysvětlit důležitost oxidu siřičitého a jeho využití ve víně a vinařství. Tato práce popisuje charakteristiku oxidu siřičitého, jeho formy a způsob jeho aplikace při síření vína. Neméně důležitou části je technologická výroba vína a pozdější stanovení oxidu siřičitého, při kterém se kontroluje maximální povolený obsah SO2 ve víně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16901
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 15450


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
suchánková_2011_bp.pdf 2.241Mb PDF View/Open
suchánková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
suchánková_2011_op.doc 86.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account