Použití oxidu siřičitého ve vinařství

DSpace Repository

Language: English čeština 

Použití oxidu siřičitého ve vinařství

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hanuštiak, Pavel
dc.contributor.author Suchánková, Jiřina
dc.date.accessioned 2012-03-10T03:48:39Z
dc.date.available 2012-03-10T03:48:39Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16901
dc.description.abstract Cílem bakalářská práce je vysvětlit důležitost oxidu siřičitého a jeho využití ve víně a vinařství. Tato práce popisuje charakteristiku oxidu siřičitého, jeho formy a způsob jeho aplikace při síření vína. Neméně důležitou části je technologická výroba vína a pozdější stanovení oxidu siřičitého, při kterém se kontroluje maximální povolený obsah SO2 ve víně. cs
dc.format 54 s. (74 035 znaků) cs
dc.format.extent 2350332 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject oxid siřičitý cs
dc.subject technologie výroby vína cs
dc.subject stanovení SO2 cs
dc.subject síření cs
dc.subject sulfur dioxide en
dc.subject the technology of wine production en
dc.subject determination of SO2 en
dc.subject the proliferation of wine en
dc.title Použití oxidu siřičitého ve vinařství cs
dc.title.alternative Using of Sulfur Oxide in Viticulture en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2011-06-21
dc.description.abstract-translated Aim of this thesis is to explain the importance of sulfur dioxide and its use in wine and viticulture. This thesis describes the characteristics of sulfur dioxide, its form and method of its application to the proliferation of wine. No less important is the technology of wine production and the sub-sequent determination of sulfur dioxide, which controls the maximum permitted level of SO2 in wine. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 15450
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
suchánková_2011_bp.pdf 2.241Mb PDF View/Open
suchánková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
suchánková_2011_op.doc 86.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account