Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR

Show full item record

No preview available
Title: Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR
Author: Soukeníková, Jana
Advisor: Družbíková, Helena
Abstract: Diplomová práce se zabývá problematikou alternativních způsobů stravování, které jsou v dnešní době moderní a praktikuje je stále více lidí. Jsou popsány různé druhy alternativních směrů a dále jsou uvedena rizika, která jsou s tímto způsobem stravy spojena. V praktické části je vyhodnocen dotazník pro průzkum stravovacích návyků z hlediska rozdílnosti mezi pohlavími a rozdílnosti mezi konzumenty smíšené stravy a alternativní stravy. Z průzkumu vyplynulo, že lepší stravovací návyky mají ženy v porovnání s muži. Konzumenti alternativní stravy konzumují mnohem méně maso, ryby a mléčné výrobky a naopak častěji než konzumenti smíšené stravy jí zeleninu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17329
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 22392


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
soukeníková_2011_dp.pdf 1.342Mb PDF View/Open
soukeníková_2011_vp.doc 88Kb Microsoft Word View/Open
soukeníková_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account