Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu

Show full item record

No preview available
Title: Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu
Author: Fanta, Jiří
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Práce se zabývá metodami vhodnými ke stanovení antioxidační kapacity piva, metodami vhodnými ke stanovení polyfenolů v pivu a popisem mikrobiologie pivovarské výroby. Práce obsahuje popis technologického procesu výroby piva a chemické složení piva, sladu a chmele. V experimentální části byly analyzovány vzorky piv na celkovou antioxidační kapacitu a na celkové polyfenoly. Anylýzy byly doplněny jednoduchými mirobiologickými rozbory.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17898
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 21414


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
fanta_2011_dp.pdf 2.540Mb PDF View/Open
fanta_2011_vp.pdf 59.54Kb PDF View/Open
fanta_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account