Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.

Show full item record

No preview available
Title: Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.
Author: Chrvalová, Lucie
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Kůžové emulze, které se přidávají do měkkých a drobných masných výrobků, zásadním způsobem ovlivňují organoleptické vlastnosti. Diplomová práce se zabývá způsobem jakým jsou masné výrobky ovlivňovány a jaké nejvhodnější procentuální zastoupení kůžových emulzí je v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Práce rozebírá i masné výrobky obecně. Především jejich složení, používané aditivní látky, dále pak technologii výroby a hygienické podmínky při výrobě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18098
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 22619


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
chrvalová_2011_dp.pdf 5.075Mb PDF View/Open
chrvalová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
chrvalová_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account