Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.

Show full item record

No preview available
Title: Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
Author: Chalupová, Věra
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Cílem práce bylo vyhodnotit vztah mezi viskozitou pšeničné mouky a její technologickou kvalitou. Práce je zaměřena na charakteristiku pšenice, její mlynářské zpracování a rozdělení mouk. Podrobněji je popsána mlynářská, pekařská jakost obilovin a efekt poškozených granulí. V praktické části bylo popsáno měření viskozity na reometru a následně podrobněji vyhodnoceny vztahy viskozity s charakteristikami mouky pomocí korelační analýzy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18381
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 22618


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
chalupová_2011_dp.pdf 1.803Mb PDF View/Open
chalupová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
chalupová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account