Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa

Show full item record

No preview available
Title: Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
Author: Blahová, Kateřina
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce byla zaměřena na hodnocení výtěžnosti jednotlivých svalových partií vepřového uzeného masa. Z vepřového masa byla použita kýta, krkovice a kotleta. Tyto části vepřového masa byly nastříknuty čtyřmi druhy láků od různých firem a byla měřena výtěžnost po tepelné úpravě uzením teplým kouřem. Výsledky byly použity pro optimalizaci reálných postupů pro firmu KMS s.r.o Hluk.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18430
Date: 2011-05-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 22599


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
blahová_2011_dp.pdf 2.676Mb PDF View/Open
blahová_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
blahová_2011_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account