Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf
Author: Navrátil, Lukáš
Advisor: Fišera, Miroslav
Abstract: Diplomová práce byla zaměřena na stanovení a charakterizaci antimykotických přípravků, které se používají k ošetření potravin. Teoretická část se zabývá popisem přídatných látek a charakterizací jednotlivých druhů antimykotických přípravků. Praktická část je zaměřena na stanovení natamycinu ve vybraných druzích trvanlivých salámů (Lovecký salám, Poličan, Paprikáš, Selský salám, Vysočina). Pro stanovení natamycinu byla použita metoda HPLC s UV/VIS detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21810
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
navrátil_2012_dp.pdf 1.484Mb PDF View/Open
navrátil_2012_vp.pdf 63.85Kb PDF View/Open
navrátil_2012_op.pdf 63.44Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account