Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů

Show full item record

No preview available
Title: Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
Author: Marečková Gabrlíková, Sylvie
Advisor: Nedomová, Šárka
Abstract: Diplomová práce se zabývá srovnáním konzumace tradičních pokrmů mezi městy a vesni-cemi dvou regionů a to Haná a Slovácko. V teoretické části je popsán vývoj tradiční české lidové stravy od pravěku až po současnost. Dále je zde popis tradiční lidové stravy na Hané a na Slovácku. Praktická část se zabývá vyhodnocením sestaveného dotazníku, zabývajícího se tradičními potravinami a pokrmy, který byl vyplněn respondenty dvou regionů (Slovácko, Haná). Od-povědi na jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů a slovního hodnocení. V závěru práce jsou zhodnoceny zjištěné výsledky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21853
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
marečková gabrlíková_2012_dp.pdf 1.209Mb PDF View/Open
marečková gabrlíková_2012_vp.pdf 64.33Kb PDF View/Open
marečková gabrlíková_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account