Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky

Show full item record

No preview available
Title: Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
Author: Černá, Kateřina
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Diplomová práce se zabývá zhodnocením systému propagace tradičních pokrmů a používání receptur tradičních pokrmů v restauracích České republiky. V teoretické části jsou popsány složky potravy a vývoj a kořeny stravování (gastronomie) od počátku lidstva do dnes. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku, který zjišťuje konkrétní pou-žívání receptur tradičních pokrmů a zdrojů regionálních surovin v restauracích České re-publiky. Dotazníky byly vyplněny respondenty ze všech úrovní gastronomie, napříč celou ČR. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek a slovního hodnocení. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21880
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
černá_2012_dp.pdf 2.846Mb PDF View/Open
černá_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
černá_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account