Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
Author: Navrátilová, Kristýna
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Cílem této diplomové práce je sestavit funkční recepturu pro výrobu plnotučné hořčice bez tradičních chemických konzervantů. Teoretická část této práce se zabývá problematikou konzervace potravin a shrnuje vhodné, aplikovatelné metody, vedoucí k prodloužení trvanlivosti plnotučné hořčice. Praktická část je zaměřena na hodnocení údržnosti polotovarů ošetřených jednotlivými, v teoretické části zmíněnými, metodami. Chemická kritéria pro hodnocení jsou obsah kyseliny octové a obsah sušiny, mikrobiologickými kritérii jsou CPM, počet kvasinek a plísní.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22561
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
navrátilová_2012_dp.pdf 2.280Mb PDF View/Open
navrátilová_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
navrátilová_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account