Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské

Show full item record

No preview available
Title: Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské
Author: Vlachová, Zuzana
Advisor: Kopecký, Luboš
Abstract: Tato diplomová práce s názvem ?Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské? se zabývá měřením technologických parametrů vzorků pšenice, pro jejich začlenění do dané kategorie dle platných ČSN. V teoretické části je stručně popsána stavba obilného zrna, jeho chemické složení, rozdělení jakostí pšenice a principy stanovení technologických ukazatelů pšenice potravinářské. Pro praktickou část byly odebrány vzorky označené jako pšenice potravinářská, z nákupního střediska firmy Navos, a.s., pracoviště Kyjov. Výsledkem bylo zjištění, že jimi stanovené vzorky odpovídají normě pro zařazení pšenice do kategorie potravinářská.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22619
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vlachová_2012_dp.pdf 2.164Mb PDF View/Open
vlachová_2012_vp.pdf 955.0Kb PDF View/Open
vlachová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account