Stanovení vybraných analytických parametrů cibule

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení vybraných analytických parametrů cibule

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vybraných analytických parametrů cibule
Author: Pohořelský, Jaroslav
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Teoretická část diplomové práce charakterizuje cibuli, její různé druhy, složení a zdravotní účinky. Popisuje metody stanovení vybraných analytických parametrů. Praktická část je zaměřena na stanovení sušiny, rozpustné sušiny, celkového obsahu kyselin, hrubé vlákniny, polyfenolických látek metodou s Folin-Ciocaulteuovým činidlem a antioxidační aktivity s DPPH u vybraných druhů cibule (žluté, bílé, červené, růžové a šalotky).
URI: http://hdl.handle.net/10563/23628
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pohořelský_2013_dp.pdf 2.004Mb PDF View/Open
pohořelský_2013_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
pohořelský_2013_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account