Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením
Author: Švajdová, Zuzana
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: V teoretické části diplomové práce je charakterizována réva vinná, její morfologie a vybrané odrůdy červených vín, chemické složení, technologie výroby červeného vína a přehled metod stanovení organických kyselin ve víně. Praktická část je zaměřena na stanovení organických kyselin ve vybraných odrůdách červených vín metodou HPLC/UV-VIS v průběhu jablečno-mléčné fermentace, a také na stanovení celkových kyselin potenciomet-rickou titrací a na senzorickou analýzu vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23649
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
švajdová_2013_dp.pdf 3.700Mb PDF View/Open
švajdová_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
švajdová_2013_op.pdf 67.63Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account