Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku.

Show full item record

No preview available
Title: Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku.
Author: Křivánková, Milada
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá vývojem obsahu aromatických látek u odrůd Chardonnay a Ryzlinku rýnském dle jednotlivých ročníků. Obdobným způsobem je hodnocen také celkový obsah polyfenolických látek ve vzorcích vína. V teoretické části je stručný popis technologie výroby vín, vybraných aromatických látek a stručný popis polyfenolů. Dále je práce zaměřena na popisu metod určených ke stanovení aromatických látek a polyfenolů ve víně. V praktické části jsou provedeny příslušné analýzy, jejich výsledky jsou diskutovány a na jejich základě jsou formulovány odpovídající závěry.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23651
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
křivánková_2013_dp.pdf 11.78Mb PDF View/Open
křivánková_2013_vp.pdf 62.92Kb PDF View/Open
křivánková_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account