Káva a její gastronomické úpravy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Káva a její gastronomické úpravy

Show full item record

No preview available
Title: Káva a její gastronomické úpravy
Author: Buksová, Ivanka
Advisor: Forman, Václav
Abstract: Diplomová práce podává informace o jednotlivých druzích káv, jejich výrobě, hodnocení organoleptických vlastností a přípravě, jsou podány informace o vlivu kávy na lidské zdra-ví a základní legislativa týkající se kávy a kávovin. Jsou uváděny výsledky hodnocení organoleptických vlastností (barva, vůně, chuť a celková chutnost) tří druhů káv, z nichž byly 2 druhu Arabika a 1 druhu Robusta. Oblíbenost pití kávy je mezi lidmi vysoká, avšak povědomí o jednotlivých druzích káv dostupných na trhu a jejich typických vlastnostech je mezi laickou veřejností slabé.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23900
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
buksová_2013_dp.pdf 4.967Mb PDF View/Open
buksová_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
buksová_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account