[NEOBHÁJENO] Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování

Show full item record

No preview available
Title: [NEOBHÁJENO] Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování
Author: Svoboda, Luděk
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Bakalářská práce se zabývá výrobou, skladováním a správným zacházením s vínem za účelem vyprodukování co nejkvalitnějšího produktu určeného ke konzumaci. Práce je rozčleněna do sedmi kapitol. První kapitola se krátce zabývá historií pěstování révy vinné. Druhá kapitola se zabývá opět krátce rody a odrůdami révy vinné. Třetí kapitola zahrnuje výrobu vína od růstu a sběru hroznů až po stabilizaci hotového vína. Čtvrtá kapitola pojednává o skladování moštů a vín. Pátá kapitola obsahuje výčet chemických látek obsažených ve víně. Šestá kapitola se zabývá vybranými vadami a nemocemi vín a jejich prevencí a odstraněním. Poslední sedmá kapitola se zabývá sířením moštů a vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24292
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
svoboda_2013_bp.pdf 1.044Mb PDF View/Open
svoboda_2013_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
svoboda_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account