Stanovení vybraných fenolických látek v ovocných nápojích

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení vybraných fenolických látek v ovocných nápojích

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vybraných fenolických látek v ovocných nápojích
Author: Masaříková, Lucie
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Cílem práce je popsat a stanovit vybrané fenolické látky, které jsou obsaženy v jablečných šťávách. Dále je popsána technologie výroby ovocných šťáv, typy konzervace šťáv a je zde uvedena i charakteristika důležité výchozí suroviny ? jablek. Analýza jablečných džusů je provedena pomocí vysoce účinné kapalinové chromatografie s UV/VIS detektorem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24688
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
masaříková_2013_dp.pdf 3.283Mb PDF View/Open
masaříková_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
masaříková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account