Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků
Author: Lacinová, Ilona
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Diplomová práce popisuje vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků. Teoretická část se zabývá popisem rozdělení zeleniny, jejím chemickým složením, charakteristikou vybraných konzervárenských surovin, technologií výroby tepelně sterilovaných zeleninových výrobků a popisem analytických metod pro kontrolu těchto výrobků. V praktické části jsou popsány vybrané analytické metody využité pro srovnání jednotlivých vzorků, na nichž byly aplikované různé sterilační zákroky. Sledován byl obsah vitaminu C, b-karotenu a antioxidační kapacita.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24873
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 30745


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
lacinová_2013_dp.pdf 2.225Mb PDF View/Open
lacinová_2013_vp.pdf 63.17Kb PDF View/Open
lacinová_2013_op.pdf 64.05Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account