Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin

Show full item record

No preview available
Title: Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin
Author: Pajonk, Lukáš
Advisor: Navrátil, Milan
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním využití měření dielektrických vlastností pro měření kvality potravin, konkrétně jedlých olejů. Zaměřuje se na změny jejich vlastností vlivem času, světla a tepla. Konkrétně se zaměřuje na měření relativní permitivity a disipačního faktoru.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24893
Date: 2013-02-25
Availability: Bez omezení
Department: Ústav bezpečnostního inženýrství
Discipline: Bezpečnostní technologie, systémy a management


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pajonk_2013_bp.pdf 1.948Mb PDF View/Open
pajonk_2013_vp.doc 292.5Kb Microsoft Word View/Open
pajonk_2013_op.doc 287.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account