Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Navrátil, Milan
dc.contributor.author Pajonk, Lukáš
dc.date.accessioned 2013-10-13T03:44:19Z
dc.date.available 2013-10-13T03:44:19Z
dc.date.issued 2013-02-25
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24893
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním využití měření dielektrických vlastností pro měření kvality potravin, konkrétně jedlých olejů. Zaměřuje se na změny jejich vlastností vlivem času, světla a tepla. Konkrétně se zaměřuje na měření relativní permitivity a disipačního faktoru. cs
dc.format 45 s. (43 289 znaků) cs
dc.format.extent 2043245 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Dielektrická spektroskopie cs
dc.subject relativní permitivita cs
dc.subject disipační faktor cs
dc.subject jedlé oleje cs
dc.subject Dielectric spectroscopy en
dc.subject dielectric constant en
dc.subject dissipation factor en
dc.subject edible oils en
dc.title Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin cs
dc.title.alternative An Analysis of the Chosen Properties of Selected Foodstuffs Using Dielectric Spectroscopy<br> en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Křesálek, Vojtěch
dc.date.accepted 2013-06-11
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis examines the use of measuring dielectric properties for measuring the quality of foods, particularly edible oils. It focuses on changes in their characteristics with time, light, and heat. Specifically, focusing on the measurement of relative permittivity and dissipation factor. en
dc.description.department Ústav bezpečnostního inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/92 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Bezpečnostní technologie, systémy a management cs
dc.thesis.degree-discipline Security Technologies, Systems and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Inženýrská informatika cs
dc.thesis.degree-program Engineering Informatics en
dc.identifier.stag 31704
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-30
local.subject kvalita potravin cs
local.subject instrumentální analýza cs
local.subject food quality en
local.subject instrumental analysis en


Files in this item

Files Size Format View
pajonk_2013_bp.pdf 1.948Mb PDF View/Open
pajonk_2013_vp.doc 292.5Kb Microsoft Word View/Open
pajonk_2013_op.doc 287.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account