Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd

Show full item record

No preview available
Title: Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd
Author: Čapková, Lenka
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem diplomové práce bylo srovnat 16 odrůd jabloní ve vztahu k jejich antioxidačním vlastnostem. Konkrétně byl sledován obsah polyfenolů, flavonoidů a vlastní antioxidační aktivita. Výsledky byly doplněny o analýzy refraktometrické sušiny. Jako nejperspektiv-nější odrůdy s vysokou antioxidační aktivitou se jeví zejména 'Šampion', 'Rosana' a 'Rubinole'.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25024
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
čapková_2013_dp.pdf 3.095Mb PDF View/Open
čapková_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
čapková_2013_op.doc 100Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account