Laboratorní metody pro autentifikaci potravin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Laboratorní metody pro autentifikaci potravin

Show full item record

No preview available
Title: Laboratorní metody pro autentifikaci potravin
Author: Hradilová, Silvie
Advisor: Holko, Ivan
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku falšování potravin v historii a v dnešní době. Jsou zde uvedeny klasické metody průkazu falšování potravin např. mikroskopické metody nebo Kjeldahlova metoda. Z moderních metod průkazu těchto falšovaných potra-vin jsou zde uvedeny např. ELISA, polymerázová řetězová reakce či kapalinová chroma-tografie (HPLC). Práce se zabývá také legislativou a státními orgány odpovědnými za kontrolu potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25416
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hradilová_2013_bp.pdf 1.833Mb PDF View/Open
hradilová_2013_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
hradilová_2013_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account